Är det inte konstigt?

I hela 3-4 veckor när vi suttit med den där jävla uppsatsen har det varit pain och hur jobbigt som helst att ta sig ur sängen på morron. Kan kanske höra med att man är så slut i huve efter en hel dag av hjärngympa på hög nivå? Det har känts som att man emellanåt aldrig är utvilad iaf.

Idag konstigt nog när jag gått upp samma tid om kanske inte lite tidigare än när vi pluggat så vaknar man före alarmet hur pigg som helst. Jag hade liksom hur lång tid som helst på mig att ligga och gosa under mitt varma täcke innan det var dags att kliva upp. Det hör inte till vanligheterna. Tror för övrigt Öbo dragit ner på värmen nu när alla studenter dragit hem för det är svinkallt i rummet och så har det inte varit förr.

Kanske blir bastu på toan när jag kommer tillbaka då när de skruvar upp värmen på max som förra året?

Aja om cirkus 1 timme är jag och Nina på väg hem iaf. Ska bli skönt. Pappa har redan ringt och smsat. Ni vet tips från coachen i trafiken. Men är det någon jag skulle lita på när det gäller trafikråd så är det pappa. Mena har har varit yrkeschaffis i typ alla år jag levt fast han pysslat med olika saker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0